Home » Over deze site » Wijzigingen aan deze site » Wijzigingen in 2011

Wijzigingen/aanvullingen op deze site

De wijzigingen aan deze site worden bijgehouden op deze pagina. Hieronder de wijzigingen van 2011:

27-12-2011
De laatste december-actie staat online: win een AGU Shinteo regenpak (i.s.m. Regenkledingexpert.nl). Ook zijn de winnaars van de vorige actie wederom bekend gemaakt.
23-12-2011
In de nieuwste december-actie kans op 1 van de Lifesystems Waterproof EHBO-kits. Daarnaast veel nieuwe foto's met de Hiking-site.nl Summit-vlag! Daarnaast nieuwe vacatures en een stageplaats.
20-12-2011
Een nieuwe boekrecensie (Wandelatlas Nationale Parken) en materiaalbespreking (Magellen eXplorist 610). Daarnaast nieuwe winkel-ervaringen en materiaal-ervaringen. In de nieuwste december-actie maak je kans op 1 van de 4 Silva L4 headlights. Ook zijn de winnaars bekend gemaakt van de voorgaande acties en de Columbia-prijsvraag.
15-12-2011
Menno Boermans neemt je in zijn tiende(!) virtuele expositie mee naar de Mount McKinley (Denali) in Alaska. Nieuwe boekrecensie: Zuidwaarts met de zon van Lynne Cox. Ook staat er een (groeiend) overzicht van mijn cadeautips voor de komende feestdagen online. In de nieuwste december-actie kans op 1 van de 5 sets Ezyshoes Anti-slip Overschoenen. Tevens een nieuwe boekrecensie: Zuidwaarts met de zon van Lynne Cox.
11-12-2011
De eerste december-actie staat online. Maak kans op 1 van de 3 VAUDE Somo Hip 'n Drink heuptassen die Yaksports.nl beschikbaar heeft gesteld. Daarnaast zijn vanaf nu weer nieuwe Hiking-site.nl kalenders te downloaden.
07-12-2011
In 'In de kijker' aandacht voor de Wenger outdoor aanstekers en het Keela SDP Prosport jacket. Daarnaast nieuwe winkelmeningen, materiaal-ervaringen en buitensport-stages. En in de Goodies-prijsvraag maak je kans op een Suunto Quest Speed Pack!
01-12-2011
Een leuk verslag in het schrijfblok: Naar de top van de Aneto. Daarnaast nieuwe vacatures en stageplaatsen, materiaal-ervaringen en winkel-meningen.
30-11-2011
De winnaar van de Sportube-prijsvraag is bekend gemaakt. Daarnaast een advertorial/ingezonden thema-artikel: De nieuwste trends op het gebied van fietsen en wielrennen.
22-11-2011
De winnaars van de White Box Stoves prijsvraag zijn bekend gemaakt. Daarnaast een nieuwe vacature en een nieuwe stageplaats. Ook een nieuwe materiaal-bespreking: Patagonia Men's Guide Jacket.
19-11-2011
Twee nieuwe boekrecensies.: Rother Wandelgids La Palma. in het Nederlands en een beschrijving van het Maas-Niederrheinpad door Nivon en Limburgs Landschap. Daarnaast een nieuw Goodies-prijsvraag: maak kans op een Columbia Omni-Heat Baselayer shirt. Ook zijn alle voorgaande fotoquizzen in kaart gebracht.
15-11-2011
Bas van Meurs toont in een virtuele expositie hoe mooi de Ierse Kerry Way is. Daarnaast nieuwe materiaal-besprekingen (Bandana Buff, K-Swiss Blade-Max Trail, Magellan ToughCase en McNett schoen-onderhoudsmiddelen), materiaal-ervaringen, buitensport-vacatures, buitensport-stageplaatsen en winkel-meningen.
09-11-2011
De maand in 'In de kijker' de tipitenten van ProTipi en de Suunto Quest. In de Goodies-prijsvraag kans op een Rab MeCo Long Sleeve Tee Shirt. Daarnaast nieuwe materiaal-ervaringen, winkel-meningen en interessante aankondigingen in de buitensport-kalender.
25-10-2011
De winnaar van de Sprayway-prijsvraag is bekend gemaakt. Daarnaast nieuwe boekrecensies (Klem en In het spoor van Hemingway) en nieuwe materiaal-besprekingen (Bontrager Stormshell en Alpkit Gourdon 30). Ook nieuwe winkel-meningen en materiaal-ervaringen.
17-10-2011
Theo Peeters laat in een virtuele expositie zien hoe mooi IJsland ook alweer is. Daarnaast nieuwe winkel-meningen, materiaal-ervaringen en buitensport-stageplaatsen. Ook nieuwe foto's van de Hiking-site.nl summitvlag! In de Goodies-prijsvraag kans op een Sportube ski/board/hengelkoffer. Tot slot nieuwe materiaal-besprekingen: Eton Raptor zonnelader, La Sportiva Trango Guide GTX en Superfeet Copper DMP binnenzolen.
05-10-2011
In de Goodies-prijsvraag maak je kans op een extreem lichte White Box Stove. In 'In de kijker' deze maand de X-Over schoenen van Salomon en het Latok Alpine Jacket van Rab.
27-09-2011
De winnaar van de Tecnica-prijsvraag en Salomon-prijsvraag zijn zojuist bekend gemaakt. Daarnaast enkele winkel-meningen en materiaal-ervaringen.
20-09-2011
Virtuele expositie van Raymond Koome over de Camino de Santiago. Daarnaast nieuwe materiaalervaringen en winkelmeningen. In de Goodies-prijsvraag kans op een 66° North Kaldi Arctic hat.
05-09-2011
In 'In de kijker': Mountain Equipment slackline sets en Jack Wolfskin Spectrum jacket. Goodies-prijsvraag: Sprayway Octane 40 rugzak. Verder veel nieuwe materiaal-ervaringen, winkel-meningen en buitensport-vacatures. Ook een interessante aanbieding van bergherberg Le Petit Refuge van Ton Joosten. En Henk Melissen liep en schreef deel 3 van zijn tocht der tochten naar Santiago. Tot slot een nieuw outdoorrecept: 'Pasta met rucola en gerookte kipfilet'.
26-08-2011
Om de zomervakantie lekker af te sluiten worden er diverse mensen blij gemaakt. Prijswinnaars van de Nomad, Eureka! en Katadyn prijsvragen zijn allemaal bekend gemaakt!
17-08-2011
In de nieuwste virtuele expositie tonen Laurens Ekkelkamp en Rieneke van Gelder hoe mooi de Lofoten zijn. In de Goodies-prijsvraag maak je kans op een Salomon 20 Minim Pack.
06-08-2011
Deze maand in 'Inde kijker' de Leki Carbonlite XL Antishock wandelstokken en het Raven jacket van Sprayway. Daarnaast kans op Cyclone II Low GTX wandelschoenen van Tecnica in de nieuwe Goodies-prijsvraag. Ook zijn er enkele nieuwe materiaal-ervaringen, winkelmeningen en veel nieuwe vacatures.
08-07-2011
De winnaars van de Julbo-prijsvraag en LEKI-prijsvraag zijn bekend gemaak.
06-07-2011
Deze maand in 'In de kijker' de Spitfire Duo van Eureka! en de Cyclone II Low GTX van Tecnica. Daarnaast een groot aantal winkel-meningen, tips en tricks en materiaal-ervaringen. Daarnaast nieuwe besprekingen (MSR Fast Stash en Therm-a-Rest All Season NeoAir) en boekrecensies (Wandelen met je hond en Van hier naar nergens met Lonely Planet). In de Goodies-prijsvraag maak je kans op een Katadyn MyBottle waterfilter.
15-06-2011
Peter van Ham laat in een virtuele expositie zien hoe mooi het Schotse Skye is. In de Goodies prijsvraag kans op twee Eureka! Curvy Low Rider kampeerstoelen. Daarnaast nieuwe ingezonden materiaal-ervaringen en winkel-meningen.
10-06-2011
De winnaar van de VAUDE-prijsvraag is bekend. Daarnaast nieuwe tips en tricks, winkel-meningen, materiaal-ervaringen en links.
02-06-2011
De maand aandacht voor het Peak 2 Peak jack van Columbia Sportswear en het Easy L jacket van Schoffel in 'In de kijker'. Win en Leki Photosystem wandelstok in de Goodies-prijsvraag. Daarnaast nieuwe materiaal-ervaringen, vacature en winkel-meningen. Bij de boekrecensies aandacht voor 'Wildlife wandelingen in Nederland'.
26-05-2011
Een nieuw schrijfblok verhaal over indrukwekkend Catalunya. Daarnaast zijn de winnaars van de X-Socks prijsvraag bekend en zijn er nieuwe materiaal-ervaringen en winkel-meningen.
17-05-2011
Jurgen van Vliet toont schittende macro-foto's in een virtuele expositie. Verder kans op een Julbo MonteRosa of Julbo MonteBianco zonnebril bij de Goodies. Twee nieuwe schrijfblokverhalen (Explore Nature en Skye) en een recensie van de wandelgids over Västernorrland. Ook veel nieuwe materiaal-ervaringen en winkel-meningen.
04-05-2011
Nu in 'In de kijker': de inlegzolen van Conform'able en de Wenger Titanium Knives. Verder een interessante kortingsactie in samenwerking met Op Pad.
02-05-2011
In de nieuwe Goodies-prijsvraag kans op een VAUDE Tracer 16 rugzak. Daarnaast nieuwe materiaal-ervaringen, winkelmeningen en vacatures.
15-04-2011
Richard Weustink toont in een schitterende virtuele expositie zijn reis door onbekend China. Daarnaast nieuwe winkel-meningen. Download en print de kortingsbon: 2,50 korting op het nieuwste boek van Ton Joosten. Bij de Goodies kans op 1 van de 10 paar X-Socks Trekking Silver sokken.
05-04-2011
Nieuw in 'In de kijker': VAUDE Chapel fiets-trekkerstent en Deuter Neospehere -10 slaapzak. Daarnaast in de Goodies-prijsvraag kans op 1 van de 5 Yamax EX-510 stappentellers. Verder nieuwe materiaal-besprekingen, materiaal-ervaringen, links, vacatures en winkelmeningen.
23-03-2011
Een nieuwe product-bespreking (The North Face Half Dome Jacket) en bovendien is de winnaar van de Lowa-prijsvraag bekend gemaakt.
18-03-2011
Bij de Goodies maak je kans op een Deuter AC Lite 22 rugzak. Verder drie nieuwe materiaalbesprekingen (Meindl Island MFS Active, Joby Gorillatorch Switchback en ThermaFur Sport Gloves) en enkele nieuwe winkelmeningen en materiaal-ervaringen.
15-03-2011
Debby Gosselink neemt je mee op de Annapurna trekking in haar virtuele expositie. Daarnaast nieuwe vacatures, winkel-meningen en materiaal-ervaringen.
11-03-2011
In de Goodies-prijsvraag maak je kans op een Vector-rugzak van Lowe Alpine. Daarnaast zijn de winnaars bekend van de GoSysem-prijsvraag en de Bergans-prijsvraag. Een nieuw schrijfblok-verhaal over Bhutan, met tevens een grote hoeveelheid summit-foto's van Marije Meeuwes. Nieuwe boekrecensies van Anekdoten vom Berg (Pit Schubert), Het geheim van de Pena Collarada (Ton Joosten) en De wereld in 27 vakantiedagen (Johannes Keuning). En tot slot enkele nieuwe materiaal-ervaringen, materiaal-besprekingen (Patagonia Micro Puff Pants en Gerber Exchange-a-Blade) en winkel-meningen.
09-03-2011
Nieuw in 'In de kijker': Lowa Camino GTX en Eureka! Infinity 30.
23-02-2011
Bij de vacatures worden enkele bedrijven ter overname aangeboden. Daarnaast nieuwe boekrecensies, materiaal-ervaringen en winkel-meningen.
16-02-2011
Deze keer een virtuele expositie van Ton Joosten. Daarnaast nieuwe winkel-meningen en buitensport-vacatures. In de Goodies maak je kans op een paar Lowa Argon GTX wandelschoenen. Daarnaast toch nog op zoek naar Noorwegen-kenners voor de komende Fiets- en Wandelbeurs!
01-02-2011
Nieuw in In de kijker: de MonteBianco zonnebril van Julbo en de Peak Attack 35:45 klimrugzak van Lowe Alpine. Nieuwe boekrecensies: Bergtochten in Schotland, Wales en Engeland, 100 spirituele reizen en National Geographics reisgids Cambodja. In de goodies-prijsvraag kans op een Basecamp brander van GoSystem.
27-01-2011
Naast opnieuw een groot aantal nieuwe vacatures ook twee materiaal-besprekingen: Sprayway Griffin 3 in 1 jacket en Adidas Terrex Pro zonnebril.
25-01-2011
Er zijn vandaag behoorlijk wat nieuwe buitensport-vacatures toegevoegd. Daarnaast materiaal-ervaringen en winkel-meningen.
20-01-2011
De winnaars van de Op Pad Outdoor Awards 2011 zijn bekend gemaakt.
17-01-2011
Twee nieuwe materiaal-besprekingen: Tech4O Datacenter II en Bergans Sirdal pants. Daarnaast enkele nieuwe winkel-meningen.
15-01-2011
Een behoorlijke hoeveelheid nieuwe winkel-meningen en materiaal-ervaringen. Daarnaast in 'In de kijker': Wenger EvoWood zakmessen en het Patagonia Los Lobos Jacket. De virtuele exposite is deze keer van Jan Bakker en neemt je mee naar Afghanistan. Joris Lauwers vertelt in het schrijfblok over zijn beklimming van de Cotopaxi in Ecuador.
11-01-2011
De winnaars van de Bever-prijsvraag en de laatste december-actie zijn bekend gemaakt. Daarnaast een nieuwe Goodies-prijsvraag: win een Patagonia R1 Regulator pullover.