Home » Over deze site » Wijzigingen aan deze site » Wijzigingen in 2002

Wijzigingen/aanvullingen op deze site

De wijzigingen aan deze site worden bijgehouden op deze pagina. Hieronder de wijzigingen van 2002:

21-12-2002
Naast een behoorlijke dosis nieuwe materiaal-ervaringen en tips en tricks is er ook een nieuwe december-actie. Deze keer in samenwerking met Lock.nl: win een Victorinox Altimeter!
15-12-2002
Gedurende de komende vier weken zal Coos Dam virtueel exposeren met enkele schitterende foto's die hij als professioneel fotograaf maakte. Daarnaast kun je in het schrijfblok 2 nieuwe verhalen lezen en is de boeken-rubriek uitgebreid met enkele nieuwe boekrecensies. Uiteraard ook nieuwe links, materiaal-ervaringen en tips en tricks.
11-12-2002
Naast de gebruikelijke nieuwe materiaal-ervaringen en tips en tricks gaan we ook de tweede ronde in van de december-acties. Deze keer is de hoofdprijs een PrincetonTec Aurora hoofdlamp, beschikbaar gesteld door De bergsportshop.
01-12-2002
Deze maand extra veel goodies: win een Suunto X6HR of maak kans op één van de speciale december-prijzen. Daarnaast kun je vanaf nu de nieuwe Hiking-site.nl kalender voor 2003 downloaden en zijn er naast nieuwe materiaal-ervaringen en tips/tricks ook 2 nieuwe schrijfblok-verhalen ingestuurd.
15-11-2002
De komende 4 weken exposeert Fred Verheul met een virtuele expositie. Ook zijn er 3 nieuwe boeken opgenomen in de boeken-rubriek en hebben er opnieuw mensen de moeite genomen om materiaal-ervaringen en tips/tricks in te sturen. En in de GPS-shop kun je op dit moment een behoorlijk aantal tweedehands ontvangers vinden.
06-11-2002
De 1000e(!!) materiaal-ervaring werd ingezonden door Joeri vd Kloet.Verder enkele nieuwe tips en tricks en uitleg over het maken van tijdschema's voor bergwandeltochten door Richard Weustink. Tot slot is het verslag van de Opruim-Hike van Club Hiking-site.nl toegevoegd.
01-11-2002
Er zijn inmiddels bijna 1000 materiaal-ervaringen! Deze maand kun je verder alles lezen over de Suunto X6HR in 'In de kijker' en maak in de Goodies-rubriek kans op een splinternieuwe Lowe Alpine Ion 60 rugzak! Ook enkele nieuwe schrijfblok-verhalen en extra tips en tricks.
22-10-2002
Opnieuw enkele nieuwe verhalen in het schrijfblok. Hierbij is ook meteen het overzicht van de verhalen verdeeld om de pagina wat overzichtelijker te maken (er zijn inmiddels meer dan 50 verhalen ingestuurd!). En daarnaast nieuwe tips en tricks en uiteraard materiaal-ervaringen.
15-10-2002
In het schrijfblok zijn 3 nieuwe verhalen geplaatst. Jan Jaarsma verzorgt de komende 4 weken de virtuele expositie. Bij de goodies zijn er enkele nieuwe desktopachtergronden en screensavers te downloaden. En in de boeken-rubriek vind je 3 nieuwe boekrecensies.
11-10-2002
Opnieuw zijn er enkele buitensport-vacatures aan het overzicht toegevoegd. Ben je dus op zoek naar een baan in de buitensport-branche...
01-10-2002
Deze maand staat de Magellan SporTrak Pro in 'in de kijker'. En in de goodies-rubriek kun je een Down Air matras winnen van exped. Verder zijn er nieuwe buitensport-vacatures geplaatst, evenals plaatsings-kaartjes bij de hiking-routes in Catalonië, nieuwe materiaal-ervaringen en tips en tricks. ook zijn er 2 nieuwe schrijfblok-verhalen. En voor de mensen die het nog niet was opgevallen: er zijn nieuwe icoontjes bijgekomen (onderaan de pagina's), evenals enkele gewonnen awards.
16-09-2002
Opnieuw zijn er enkele nieuwe buitensportzaken toegevoegd aan het overzicht (ditmaal vooral in België). Ook uiteraard nieuwe tips/tricks en materiaal-ervaringen. Frank Beekman exposeert de komende weken met foto's uit Siberië en Martin Swinkels schreef een nieuw (lang!) verslag voor het Schrijfblok. In de route-rubriek is er een nieuwe route in Catalonië toegevoegd, bij de boekrecensies 3 nieuwe recensies. Ook is de (beknopte) uitwerking van de GPS-enquête te lezen in de navigatie-rubriek. En heb je je al opgegeven voor één van de vele komende events van Club Hiking-site.nl?
04-09-2002
Er is een groot aantal buitensportzaken toegevoegd aan het overzicht, evenals enkele materiaal-ervaringen. Maar belangrijker nog: de winnaar van de Trangia-prijsvraag van afgelopen maand is bekend!
01-09-2002
De winnaar van de Bushnell foto-wedstrijd is bekend: Mascha Durville met de foto 'Perfect view'. Het overzicht met buitensport-winkels is opnieuw sterk verbeterd, ditmaal met een kaart van België. Ook is er een nieuw schrijfblok-verhaal toegevoegd dat voor velen bekend zal klinken. In de goodies-rubriek kun je deze maand gratis deelname aan een Buitensport EHBO-cursus van Outdoor Academy winnen en in 'In de kijker' een splinternieuw product: het Exped Down Air Mattress. Er is een kleine special over OutDoor 2002, één van de belangrijkste Outdoor vakbeurzen van Europa en tevens zijn de eerste foto's binnen van het dagje fietsen van Club Hiking-site.nl. Tot slot zijn de nieuwe cursus-data bekend van de cursus-weekenden van Outdoor Academy waar je als bezoeker van Hiking-site.nl extra korting krijgt.
17-08-2002
De rubriek met buitensport-winkels is sterk verbeterd middels een nieuwe regio-functie. Daarnaast zijn er enkele nieuwe goodies toegevoegd: desktop-achtergronden met foto's van natuurpark Aigüestortes in de Spaanse Pyreneeën. In de route-rubriek is het aantal hondvriendelijke routes uitgebreid met onder andere routes van Staatsbosbeheer en SNP reizen. Ook zijn alle cursussen van SNP Outdoor-school opgenomen in de buitensport-kalender. In de navigatie-rubriek zijn de pagina's met betrekking tot GPS nog eens herzien en hier en daar verbeterd en aangevuld. Jurgen van Vliet exposeert virtueel met foto's van zijn vakantie in Noorwegen en in de boeken-rubriek vind je 3 nieuwe boek-recensies.
01-08-2002
Deze maand staat de Rambler Explorer van Anndur in 'In de kijker'. In de goodies-rubriek maak je kans op een Trangia Tundra III Duossal pannenset en door te stemmen voor de Bushnell foto-wedstrijd maak je kans op een gesigneerd boek van Julien van Remoortere. Verder zijn er nieuwe tips en tricks en materiaal-ervaringen ingestuurd. Evenals enkele nieuwe recepten voor het zelf maken van energie-repen. Vanaf nu krijgen bezoekers van Hiking-site.nl minimaal 25% korting op een selectie producten uit het assortiment van Lock.nl en is tevens de GPS-koopgids sterk verbeterd (in samenwerking met www.gps-koopgids.nl). In de navigatie-rubriek is tevens uitgelegd hoe je het RD-grid kunt instellen voor MLR-ontvangers en tot slot zijn er verschillende verslagen van Club Hiking-site.nl uitgebreid met foto's en tekst.
15-07-2002
Een bijzonder exotische virtuele expositie van Kim Verhees. Enkele nieuwe materiaal-ervaringen en tips en tricks en enkele nieuwe boek-recensies.
07-07-2002
Jeroen Offermans schreef een nieuwe special, ditmaal over tochtenplanning. Daarnaast zijn er enkele nieuwe inzendigen voor de Bushnell foto-wedstrijd en uiteraard ook materiaal-ervaringen en tips. Ook is (eindelijk!) dé plaquette ingescand en op de site geplaatst om te bewonderen.
01-07-2002
In In de kijker deze maand de Primus Omnifuel. In de goodies-rubriek maak je kans op een ChaiRB Fourstep. Vanaf nu nodig ik je uit om de GPS-enquete in te vullen. En uiteraard zijn er nieuwe tips en tricks en materiaal-ervaringen ingestuurd. Fred verheul schreef een verhaal voor in het Schrijfblok.
15-06-2002
Ronald Pouwer exposeert met 12 schitterende foto's in een nieuwe virtuele expositie. Ook zijn er enkele nieuwe materiaal-ervaringen ingezonden.
07-06-2002
De materiaal-ervaringen zijn nu ook te bekijken voor de afgelopen 1, 2, 3 of 4 weken. Er zijn behoorlijk wat nieuwe buitensport-vacatures bijgekomen. En tot slot is er (eindelijk) een pagina toegevoegd met banners om te linken naar Hiking-site.nl (hint, hint, hint!).
01-06-2002
Deze maand in 'In de kijker' de Mammut New Wave klim-gordel. In de prijsvraag kun je een Katadyn Mini-filter ter waarde van 117,95 winnen. Er zijn enkele nieuwe buitensport-vacatures, materiaal-ervaringen en tips en tricks ingestuurd. Daarnaast een leuk verhaal van Rob plas voor het schrijfblok en veel foto's van events van Club Hiking-site.nl. Ook leuk: er komen steeds meer inzendigen binnen voor de Bushnell foto-wedstrijd.
27-05-2002
De eerste foto's van het weekend van de bruilofts-hike zijn geplaatst. Tevens een nieuw recept, enkele nieuwe materiaal-ervaringen en tips/tricks. Ook nieuwe buitensport-vacatures.
15-05-2002
In de boekenrubriek vind je recensies van 3 nieuwe boeken. Dennis Waterman exposeert met enkele foto's die hij maakte tijdens zijn fietstochten. Uiteraard zijn er enkele nieuwe materiaal-ervarigen en tips en tricks ingezonden. In de GPS-shop is de nieuwe Meridian-serie van Magellan opgenomen.
09-05-2002
Een nieuwe vacature (bij RB Agenturen) en een nieuw verhaal in het schrijfblok van Ron Bloksma. Tevens heeft Richard de foto's en het verslag van de winterwandeling opgestuurd.
01-05-2002
Een flinke update na de verhuizing naar een nieuwe server: allereerst zijn alle pagina's vanaf nu geschreven met PHP (en dus eindigend op .php in plaats van .html). In de kijker deze maand: de Trangia Stormcooker. Als hoofdprijs in de goodiesprijs maar liefst 4 Pacsafe-prijzen! Tevsn zijn er twee nieuwe desktops te downloaden en is de buitensport-kalender weer helemaal up-to-date met de komende events van Club Hiking-site.nl (bruilofts-hike in twee weken!).
17-04-2002
Er zijn behoorlijk wat materiaal-ervaringen en tips ingestuurd in de afgelopen weken. Ook een nieuwe schrijfblok-verhaal door Arjen Ligtvoet. Jeroen Offermans schreef een nieuwe special. Deze keer over gevaren in de bergen en klettersteige rondom het Garda-meer. Niels Buijtendijk exposeert de komende 4 weken met foto's die duidelijk maken wat buitensport nou precies voor hem is en in de boekenrubriek krijgen 3 nieuwe boeken speciale aandacht.
05-04-2002
De winnaar van de Lowe Alpine-prijsvraag van vorige maand is bekend. Tevens zijn er enkele nieuwe materiaal-ervaringen ingestuurd en links toegevoegd.
01-04-2002
Deze maand staat het Alpine Pro jack van Lowe Alpine in 'In de kijker'. In de goodies-rubriek maak je kans op een dames- of herenmodel van het Caracas overhemd van Mammut. Het is vanaf nu makkelijk om materiaalervaringen in te sturen en ook kun je zoeken in alle ervaringen die reeds zijn ingezonden. In de materialenrubriek zijn er updates bij de tekst over messen en de tekst over verrekijkers. Voor het schrijfblok schreef Frouke Feenstra een verhaal over haar huttentocht. Uiteraard zijn er ook enkele mieuwe tips en tricks.
15-03-2002
Jurgen 'GlowDog' van Vliet exposeert 4 weken lang met zijn foto's van Nepal. Daarnaast zijn er nieuwe boekrecensies en is er in de navigatie-rubriek een pagina over geocaching bijgekomen. Erna Kooistra schrijft over haar ervaringen op het Pieterpad in het schrijfblok. Uiteraard zijn er veel nieuwe materiaal-ervaringen, links en tips/tricks. Ook leuk om te bekijken/lezen zijn de terugblikken op de laatste events van Club Hiking-site.nl.
08-03-2002
Nieuwe tips en tricks en een paar materiaal-ervaringen. Daarnaast de start van Bushnell foto-wedstrijd. Deze zal duren t/m 19 juli 2002.
06-03-2002
Enkele nieuwe tips, tricks en materiaal-ervaringen. Daarnaast is de GPS-shop weer geopend, ditmaal met meer GPS-ontvangers voor gebruik met PDA. Op de smeersel-pagina is Gehwol opgenomen, nadat het goed getest is tijdens de Weekend Winter Hike van Club Hiking-site.nl. Bij Club Hiking-site.nl is tevens een nieuw event aangekondigd en staan de eerste verhalen te lezen over de Weekend Winter Hike.
01-03-2002
Het boek 'Wandelverhalen' is eindelijk verschenen. En Henk Kersten schreef een winterverhaal voor het schrijfblok. Er zijn ook veel nieuwe materiaal-ervarigen. In de kijker staat de New Resort van ChaiRB en in de goodies-rubriek maak je kans op een Lowe Alpine Atom jack ter waarde van 239 euro. Het eerste verslag van de Weekend Winter Hike staat al online. De GPS-shop is voor onderhoud tot na het weekend gesloten.
19-02-2002
Het verslag van de Try-Out voor de Weekend Winter Hike staat online (inclusief enkele foto's). Ook enkele nieuwe tips en tricks en materiaal-ervaringen.
15-02-2002
Menno Boermans exposeert de komende 4 weken virtueel met schitterende z/w foto's en beroefsfotograaf Frank Muller geeft enkele tips uit zijn nieuwe boek 'Fotograferen onderweg'. Bij de routes zijn er nieuwe hondvriendelijke routes en routes in Catalonië en is de manier van waypoints downloaden verbeterd (nu in verschillende formaten). Ook zijn er enkele nieuwe (online) buitensportwinkels toegevoegd, samen met uiteraard nieuwe materiaal-ervaringen en tips en tricks van andere buitensporters. In de boekenrubriek dit keer drie nieuwe recencies. En tot slot is er nog een nieuwe vacature opgenomen bij de buitensport-vacatures.
07-02-2002
Bij de buitensport-vacatures is een nieuwe vacature van B-active opgenomen. Daarnaast een nieuwe hondvriendelijke route van eDOGation & sports i.s.m. Hondenpension Brummen. Uiteraard ook enkele nieuwe tips en tricks en materiaal-ervaringen.
05-02-2002
De winnaar van de prijsvraag van vorige maand is bekend. Ook zijn er enkele nieuwe tips en tricks en materiaal-ervaringen ingestuurd.
01-02-2002
Deze maand staat de Julbo S-Cape in 'In de kijker'. Ook geeft Julbo 10 kaartjes weg voor het Op Pad Beursfestival. Bij de routes zijn er 3 nieuwe tochten in Catalonië toegevoegd (binnenkort komen de bijbehorende waypoints). Uiteraard veel nieuwe materiaal-ervaringen en tips en tricks en tevens is er een begin gemaakt aan een grote update: in de materialen-rubriek bij de branders en verrekijkers en ook in de rubriek over persoonlijke verzorging.
28-01-2002
Enkele nieuwe tips en tricks en materiaal-ervaringen zijn toegevoegd. Ook materiaal-informatie over de verrekijker-merken Bushnell en Bausch & Lomb. Hiking-site.nl Xchange is met gestopt in verband met technische problemen op de server.
23-01-2002
Met ingang van vandaag is Hiking-site.nl Xchange live op de site. Een nieuwe (gratis) manier om reclame te maken voor je buitensport-site.
18-01-2002
Twee nieuwe events bij Club Hiking-site.nl: een 'Try-Out' voor de Weekend Winter Hike en een etentje na afloop van de tweede dag van het Op Pad Beursfestival..
15-01-2002
Nieuwe virtuele expositie, ditmaal van Sabine Albers: bekend van o.a. Outdoor Magazine. Jeroen Offermans van de Outdoor Academy schreef een special over toerskiën, het 'andere hiken'. Enkele nieuwe boekrecencies in de boekenrubriek. In de materialen-rubriek ingestuurde materiaal-ervaringen en iets nieuws: product-vergelijkingen. Als start worden enkele kleine zaklampen vergeleken. De buitensport-kalender is aangevuld met een behoorlijke hoeveelheid events en tentenshows. In de GPS-shop is het aantal tweedehands GPS-ontvangers uitgebreid. Outdoor Academy geeft dit jaar € 7,50 korting op een EHBO-weekend of een navigatie-weekend aan mensen van Club Hiking-site.nl. En tot slot zijn er twee nieuwe gratis desktops te downloaden via de Goodies-rubriek.
04-01-2002
Garmin NavTalk GSM in 'In de kijker', bergwandel-cursus van Outdoor Academy als goodie, nieuwe desktop-achtergronden, tips en tricks doorzoekbaar, nieuw verhaal in het schrijfblok, verzenden van web-kaarten mogelijk, nieuwe maand-korting bij Lock.nl, sponsoring Denali-expeditie van Climb for Life.