Home » Materialen » Materiaal-besprekingen

Haglöfs LIM LOW

Ingezonden door: Peter Strohmayer
Gepubliceerd op: 07-07-2014, 03:25

Haglöfs LIM LOW

Ik ben door Hagöfs in de gelegenheid gesteld om deze nieuw LIM schoenen een tijdje uit te proberen. Onderstaand mijn ervaringen...

Het is eerste wat opvalt als je de schoen uit de doos halt is het gewicht, de schoen is echt vederlicht 410 gram voor een paar is met recht licht te noemen.

Na verder kijken valt het wel op dat de schoen door asics ontworpen /gefabriceerd is , ik zie dit ondermeer door de gel benaming aan de binnenkant van de schoen.

Pasvorm van de schoenen is prima, Schoenen vallen vooral in de hiel vrij smal(wat voor mij erg prettig is) ook is de maatvoering qua lengte standaard (draag normaal zelfde maat schoenen.

Tijdens het lopen valt op dat er ondanks het lichte gewicht voldoende demping in de schoen zit, ook de veters zijn van prima kwaliteit en blijven goed zitten (dit is wel eens anders)

Schoenen heb ik alleen gedragen in droog weer, en over de slijtvastheid kan ik na 3 maanden gebruik nog niet veel zeggen, schoenen tonen tot nu toe nog geen slijtage kenmerken.

Wel heb ik ook hardgelopen op de de lim schoen maar alleen op zachte ondergrond dit omdat ik bang ben dat op verhard pad er te weinig demping in de schoen zit, maar voor trailrunning is de schoen ook prima geschikt, wel van belang is dat het om een droog parcours gaat, dit omdat op een gladder parcours de schoen te weinig grip zal bieden. En ook als het gladder is zal de schoen te weinig zijdelingse steun bieden, maar nogmaals op een droog goed begaanbaar parcours voldoet de schoen buitengewoon goed.

Meer informatie?

Voor meer informatie: https://www.haglofs.se/

Andere recente materiaal-besprekingen met betrekking tot dit merk:

Andere recente materiaal-besprekingen van dezelfde productgroep:

Andere recente materiaal-besprekingen van Peter Strohmayer: