foto

In de kijker: Salomon Scrambler LTR TS Women

Dames die in de koude wintermaanden graag buiten de deur komen kunnen haast niet zonder de Scrambler LTS TS Women winterlaarzen van Salomon. Deze superwarme 'boots' zijn namelijk zeer comfortabel, heerlijk warm en bieden bovendien een zeer goede grip tijdens het lopen in de sneeuw.

Waterdicht

Salomon Scrambler LTR TS WomenNaast het buiten houden van de kou, zorgen de Scramblers er ook voor dat je voeten droog blijven. Ze zijn gemaakt van waterdicht leer en de naden zijn allemaal geseald om doorlekken te voorkomen. Bovendien zorgt een waterdicht binnenmembraan voor extra zekerheid.

Zelfs warm bij extreem koude temperaturen

De kou wordt geweerd dankzij een dikke laag Thinsulate van 200 gram. Dit materiaal zorgt voor een aangenaam voetklimaat en houdt de voeten zelfs warm bij extreem koude temperaturen van 20 graden onder nul. Dat kan ook niet anders, want deze superdikke 'sockliner' is maar liefst 8 milimeter dik, waardoor er bijna een centimeter dikke bescherming zit tussen je voeten en de koude buitenlucht.

Contagrip zool

Onder je voet zit er bovendien een EVA zool, die zorgt voor een stabiele basis voor je voet. Daaronder zit een zeer stevige Contagrip zool die speciaal is geprepareerd voor extreem koude temperaturen. Daardoor blijft de zool soepel in de kou en hou je stevige grip tijdens het lopen.

De Winter Contagrip zool is speciaal voor extreme omstandigheden ontworpen. Thinsulate zorgt voor warmte en comfort in de laars. Suede leer met een waterdicht membraan en gesealde naden houdt water buiten. De Scrambler LTR TS Women is er in verschillende kleuren/modellen, ook voor heren

Extra bescherming

Voor extra bescherming is de buitenkant van de Scrambler LTR TS Women uitgerust met een stevige rubber band rondom die niet alleen je tenen, maar ook je enkels goed beschermt. Om de hak zit een extra stevige bescherming om ook je hiel goed te beschermen tegen bijvoorbeeld scherpe ijsranden.Bovendien kun je hiermee je schoenen uitdoen met je voeten en hoef je de koude/natte schoen dus niet met je handen vast te pakken.

Ook als herenmodel

Uiteraard is deze winterlaars verkrijgbaar in verschillende kleuren en is er ook een herenmodel beschikbaar in de diverse kleuren.

Advies verkoopprijs

De verkoopprijs van de Salomon Scrambler LTR TS Women is EURO 99,95.

Verkrijgbaarheid

De Salomon Scrambler LTR TS is verkrijgbaar bij de betere buitensportzaken. Winkels die Salomon nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Salomon Nederland in Leusden (033-4345070).

Meer informatie over Salomon

Voor meer informatie over Salomon in het algemeen kun je ook de site van Salomon zelf bezoeken.

Meer informatie over schoenen

Voor meer informatie over schoenen kun je terecht in de materialen-rubriek van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 21-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }