foto

In de kijker: Sugoi Versa Jacket

Het Versa Jacket van Sugoi is een combinatie van lichtgewicht jack en vest/bodywarmer. Speciaal voor dames die niet stil kunnen zitten is dit veelzijdige jack uit de Core serie van Sugoi ontworpen. Daarbij is niet alleen gekeken naar functionaliteit, maar ook naar pasvorm. Het jack heeft dan ook een relaxt ontwerp.

Jack en vest

Sugoi Versa JacketDe mouwen van het Sugoi Versa Jacket kunnen worden afgeritst. Daardoor is het jack op warmere dagen gewoon als vest te gebruiken, zodat de armen meer afkoelen, terwijl het lichaam lekker beschermd blijft tegen de wind. Beide mouwen zitten met twee ritsen verbonden aan het vest en eenmaal vast geritst wordt de bovenflap weggewerkt in de kraag.

Meerdere zaken en reflectie

Voorop het Versa Jacket zijn twee grote zakken mooi weggewerkt. Achterop de rug zit een kleine materiaalzak, waarin bijvoorbeeld een energy bar kan worden opgeborgen. Ook handig natuurlijk om de beide mouwen in op te bergen als ze zijn los geritst. Verder is het jack voorzien van 3M Scotchlite reflectoren voor de veiligheid. Als je dus later op de avond langs de weg aan het hardlopen bent, dan word je al vrij snel gezien door automobilisten die hun licht aan hebben.

De mouwen van het Versa Jacket kunnen worden losgeritst. Op de rug zit een extra materialenzak. 3M ScotchLite zorgt voor veilige reflectie. Het Versa Jacket is gemaakt van MicroFine/materiaal.

MicroFine

Het Versa Jacket is gemaakt van MicroFine, een materiaal dat een combinatie van ademend vermogen en waterafstotendheid bezit. Door de wijze waarop het materiaal is ontworpen wordt warme damp naar buiten afgevoerd, terwijl regen van buiten niet naar binnen kan komen. Daardoor is het materiaal niet alleen een goede bescherming tegen de regen, maar ook tegen wind.

Kleuren en maten

Sugoi levert het Versa Jacket in vier verschillende kleuren: Navy/Marine, Alloy/Smoke, Poppy/Smoke en Jade/Smoke. Verder is het jack beschikbaar in 5 verschillende maten: XS, S, M, L en XL.

Adviesverkoopprijs

De verkoopprijs van het Sugoi Versa Jacket is EURO 110,00.

Verkrijgbaarheid

Het Sugoi Versa Jacket is verkrijgbaar bij de betere buitensportzaken. Winkels die Sugoi nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Robijns BV in Aalsmeer (0297-383200).

Meer informatie

Voor meer informatie over Sugoi in het algemeen kun je ook de site van Sugoi zelf bezoeken.

Recente nieuws-items met betrekking tot Sugoi:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 21-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }