foto

In de kijker: Salomon Scrambler LTR TS

De Salomon Scrambler LTR TS winterlaarzen zijn je ideale compagnons voor de komende winter. Ze beschermen je voeten tegen kou, water en sneeuw van buitenaf en kunnen bovendien tegen een stootje. Bescherming en comfort gecombineerd in een stoere winterlaars.

Salomon Scrambler LTR TSDe Scrambler LTR TS is een waterdichte winterlaars die gebruik maakt van een Climadry bootie-constructie. Deze zorgt ervoor dat je voeten droog blijven onder de meest barre omstandigheden voor minimaal 8 uur. Dat is dus precies de hele dag dat je eventueel het koude weer wilt trotseren. Bij deze constructie zijn ook de naden geseamseald zodat water dus op effectieve wijze uit de schoen kan worden geweerd. Het buitenmateriaal is waterdicht suede leer, aan de binnenzijde wordt er Thinsulate (200 gr) gebruikt. Met een comfortzone van maar liefst -20 graden Celsius is dit lichtgewicht en vochtwerend materiaal ideaal als lining voor winterlaarzen.

Aan de onderzijde is de schoen niet minder gevuld met features. De Winter Contagrip zool biedt een stevige grip doordat verschillende materialen met verschillende dichtheid door elkaar gebruikt zijn. Belangrijk voor een winterlaars is bovendien de eigenschap van deze zool dat hij ook onder koude omstandigheden blijft presteren, de zool wordt dus niet keihard als het -20 graden is.

Thinsulate zorgt voor warmte en comfort in de laars. Een stevige rubberrand zorgt voor extra bescherming van de voeten tijdens het lopen. De Winter Contagrip zool is speciaal voor extreme omstandigheden ontworpen. De Scrambler LTR TS is er in verschillende kleuren/modellen, ook voor dames

Binnen in de laars vind je de de superdikke winter sockliner. Deze is maar liefst 8 milimeter dik om te voorkomen dat koude door de laars naar binnen kan trekken. Ook als je stilstaat blijft je voet dus lekker op temperatuur in deze winterlaars.

Qua bescherming is de buitenkant van de Scrambler LTR TS uitgerust met een stevige rubber band rondom die niet alleen je tenen, maar ook je enkele goed beschermt. Om de hak zit een extra stevige bescherming om ook je hiel goed te beschermen tegen bijvoorbeeld scherpe ijsranden.

De Salomon Scrambler LTR TS is verkrijgbaar in verschillende modellen, zowel voor heren als voor dames. Hier afgebeeld is het 'Autobahn'-model, maar er zijn ook lichtgekleurde modellen beschikbaar.

De verkoopprijs van de Salomon Scrambler LTR TS is EURO 99,95.

De Salomon Scrambler LTR TS is verkrijgbaar bij de betere buitensportzaken. Winkels die Salomon nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Salomon Nederland in Leusden (033-4345070).

Voor meer informatie over Salomon in het algemeen kun je ook de site van Salomon zelf bezoeken.

Voor meer informatie over schoenen kun je terecht in de materialen-rubriek van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 25-09-2023

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]